عکس برای مطلب اسنیپت

اسنیپت چیست و تاثیر آن روی سئو چگونه است ؟

فهرست مطلب :

سلام،شما هم دوست دارید لینک وب سایت هاتون در گوگل اینجوری نمایش داده بشند ؟ پس خواندن این مطلب را از دست ندید.

اسنیپت یا snipet به معنای یک بریده یا متنی خیلی کوتاه از یک متن یا موضوع بلندتر است، موتورهای جستجو برای اینکه اطلاعات را سریعتر در اختیار کاربران خود قرار دهند همیشه سعی میکنند تا خلاصه ای از یک صفحه را برای عبارت جستجو شده برای کاربر نمایش دهند. ما باید سعی کنیم مطلب خود را برای این ویژگی گوگل آماده کنیم.  فایده اسنیپت درسئو این است که اولاً لینک ما با بقیه فرق خواهد داشت و به شاید بخاطر اطلاعات خلاصه ای که به کاربر نمایش داده شده، کاربر روی سایت شما  کلیک کند،پس برای سئو سایت نیز مفید است.

چطوری اسنیپت درست کنیم ؟

  1. استفاده از شمارنده ها در تکست ادیتور
  2. این کار در وردپرس خیلی ساده است، اگر از تکست ادیتور پیش فرض وردپرس استفاده میکنید میتوانید به راحتی اینکار را انجام دهید. اگر این امکان برای شما فراهم نیست و شما هیچ تکست ادیتوری در سیستم مدیرت محتوا خود ندارید میتوانید از ورد استفاده کنید و یا اگر کمی html بلد باشید از تگ های ol ,ul برای ایجاد این لیست ها استفاده کنید.

  3. استفاده از وب سایت schema.org
  4. این وب سایت با ارائه یکسری اسکریپت ها به کاربرهای کمک میکنه تا بهتر بتونند وب سایت هاشون را به موتورهای جستجو معرفی کنند، مثلا اگر یک صفحه در سایت شما بعنوان صفحه تماس وجود دارد، شما میتوانید با اضافه کردن اسکریپت خاص از سایت schema.org به این صفحه ( برای اینکار نیازی به کد نویسی نیست، کاری که باید انجام بشه اینکه کد اسکریپت شخصی سازی بشه یعنی جای اسم یا تلفن یا هر چیزه دیگه که حالت نمونه داره عوض بشه و اطلاعات مورد نظر شما جاش قرار بگیره و بعد کل اسکریپت را کپی کنید و با روش های مختلف مثل استفاده گوگل تگ منجر،قرار دادن اسکریپت در هدر اون صفحه و یا در وردپرس کپی و پست کردن اون داخل تکست ادیتور یا قرار دادن اسکریپت با استفاده از المنتور “ویجت html” در صفحه مورد نظر  و …) در نتایج جستجو ساعات کاریتون را نمایش بدید. البته این سایت صدها اسکریپت اسکیمای دیگه هم داره مثل : اسکیمای ریویو یا امتیاز،سوالات رایج،قیمت و … وب سایتی به نام jsonld.com هم اومده و اینها را بصورت خلاصه و در قالب اسکریپت های آماده در اختیار همه قرار داده،شما کافیه یه سر به این وب سایت بزنید،اسکیمای مورد نظر را پیدا کنید،اطلاعات مورد نظرتون را جایگزین کنید و در وبسایت خودتون قرارش بدید. برای آشنایی بیشتر با اسکیما  مبحث structured data در گوگل را مطالعه کنید.

  5. استفاده از جداول
  6. گوگل میتواند بخشی از جدول را در نتایج جستجو نمایش دهد. نمایش جدول همیشه میتواند جذابیت بیشتری برای کاربران داشته باشد. برای ایجاد جدول در وردپرس می توانید از افزونه table press یا افزونه های دیگر استفاده کنید. اگر نمی خواهید افزونه ای استفاده کنید، میتوانید با استفاده از سایت tablesgenerator.com بسادگی جدول html زیبایی را درست کنید.

  7. ایجاد اسیکمای سئوال و جواب در وردپرس
  8. اگر از المنتور برای ساخت ویجت سوال جواب استفاده میکنید به راحتی میتونید با استفاده از ویجت تغییر وضعیت و فعال کردن تیک سوالات متداول آن به گوگل بگید که اون بخش یجور بخش پرسش و پاسخ در مورد موضوع صفحه هست. بعد از ایندکس شدن مجدد صفحه شما میتونید سوال و جواب ها را در گوگل ببینید.

  9. استفاده از فهرست مطلب
  10. در وردپرس میتوانید از روش های مختلفی برای قرار دادن فهرست مطلب در پست ها یا صفحات خود استفاده کنید. ساده ترین روش استفاده از ویجت table of content یا فهرست مطلب افزونه المنتور است. روش های دیگری نیز مانند استفاده از افزونه easy table of content وجود دارد. اگر از سیستم مدیریت محتوا خاص خود استفاده می کنید میتوانید از آموزش ایجاد جدول محتوا با کدنویسی استفاده کنید. با این کار میتوانید فهرست محتوای خود را در نتایج جستجو نمایش دهید.

مطالب مرتبط
نویسنده مطلب
رسول قجاوند
رسول قجاوند
سلام دوست عزیز،وردپرس به من شانس داشتن یه زندگی بهتر و آینده روشنتر داده،با یادگرفتن وردپرس و سئو تونستم زندگی بهتری داشته باشم و تصمیم گرفتم دیگران هم این را تجربه کنند، خوشحالم که خط‌اول را برای یادگرفتن انتخاب کردی. نظر یادتون نره !
رسول قجاوند
رسول قجاوند
سلام دوست عزیز،وردپرس به من شانس داشتن یه زندگی بهتر و آینده روشنتر داده،با یادگرفتن وردپرس و سئو تونستم زندگی بهتری داشته باشم و تصمیم گرفتم دیگران هم این را تجربه کنند، خوشحالم که خط‌اول را برای یادگرفتن انتخاب کردی. نظر یادتون نره !
هیچ کامنتی ثبت نشده، اولین کامنت باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 19 =

مسیرهای ارتباطی