سئو-سایت-انگلیسی

6مورد از چالش های سئو سایت خارجی ( انگلیسی زبان )

فهرست مطلب :


سئو سایت خارجی حتی برای کسی که سال‌ها تو زمینه سئو سایت فارسی زبان تجربه داره و موفقیت‌هایی هم به دست آورده، ممکنه چالش‌برانگیز باشه. درادامه به 6 مورد اشاره شده که این ادعا را اثبات میکنه. اما قبلش بد نیست یه جمع‌بندی کلی از مجموع این چالش‌های پیش‌رو داشته باشیم.
به طورکل این سختی‌ها میتونه بخاطر:

  • عدم وجود پیش‌زمینه باشه
  • وسعت زیاده دنیای وب به زبان انگلیسی
  • تفاوت زبان و اینکه زبان انگلیسی نه تنها زبان مادری، بلکه زبان دوم خیلی ها هم هست!

حالا بریم سراغ اون 6 موردی که قولش را داده بودیم.

6 دلیل سختی سئو سایت خارجی ( انگلیسی زبان )

  1. زیاد بودن سایت‌های انگلیسی زبان
  2. سطح رقابت از نظر کیفیت محتوا و طراحی سایت در سایت های خارجی هم خیل بهتر هم سخت‌تره.
  3. عدم آشنایی درست و کافی از فضای وب خارجی.
  4. سخت بودن تولید محتوا انگلیسی برای یک فارسی زبان.
  5. هزینه‌های بیشتر به دلیل رقابت با شرکت‌های خارجی.
  6. تحریم‌های کمر‌شکن ☹

زیاد بودن سایت‌های انگلیسی زبان

تعداد سایت‌هایی که به زبان انگلیسی هستند خیلی خیلی بیشتره از فارسی هست. همین اول کار بگم، هرچی تعداد سایت ها توی یه زبان یا یه حیطه کاری بیشتر باشه، سئو سایت هم سختر میشه. میدونی چندتا وبسایت تو دنیا هست ؟
درحال حاظرحدود 1،359،467،659 وب سایت در دنیا وجود داره که از این تعداد، حدود 17% ( 197 میلیون) فعالند. منبع
• 60% کل سایت‌های دنیا به زبان انگلیسی هستند ( حدود 118 میلیون وب سایت) منبع: ویکی پدیا
• 3% درصد سایت‌های به زبان فارسی هستند. (حدود 5 میلیون وب سایت) منبع: ویکی پدیا

نمودار میزان مشارکت زبان‌های دنیا در ایجاد وب سایت


توضیح:
60 درصد 197 میلیون هم میشه 118 میلیون وب سایت حدودا.
3 درصد 197 میلیون میشه 5 میلیون وب سایت حدودا.
و اما تو زبان انگلیسی و فارسی، چه تعداد وب سایت به ازای هر نفر داریم ؟
• 118 میلیون وب سایت انگلیسی برای 400 میلیون نفر انگلیسی زبان ( هر 3 نفر 1 وب سایت)
• 118 میلیون وب سایت برای 1.5 میلیارد آدم در دنیا که بلدن انگلیسی صحبت کنند( هر 12نفر 1 وب سایت) (قسمت توضیحات را بخونید)
• 5 میلیون وب سایت فارسی برای 120 میلیون فارسی زبان ) هر 24 نفر 1 وب سایت)

توضیح :
تعداد کسانی که انگلیسی را بعنوان زبان مادری صحبت میکنن حدودا 400 میلون نفرن.
کسانی که انگلیسی زبان دوم آن هاست + کسانی که روزمره از انگلیسی در دنیای وب استفاده می کنند = 1.5 میلیارد
*در اینصورت برای هر 12 نفر یک وب سایت انگلیسی خواهیم داشت.


نکته جالب اینه که فارسی‌زبان‌ها تنها 0.7 درصد جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند اما 3% وب کل دنیا فارسی هست. یعنی حدود 4 برابر مشارکت بیشتر نسبت به جمعیت. درصورتی که در بعضی زبان ها مانند اسپانیایی، چینی و عربی این آمار برعکسه. مثلاً اسپانیایی زبان ها حدود 7% جمعیت جهان را تشکیل میدهند ولی 4% وب به زبان اسپانیایی هست.


زبان انگلیسی هم حدود 16% جمعیت دنیا را تشکیل میده و 60% وب هم به زبان انگلیسی هست، یعنی حدود 4 برابر مشارکت بیشتر نسب به جمعیت. با در نظر گرفتن این نکته که درصد قابل‌توجهی از وب انگلیسی توسط افراد غیر انگلیسی زبان تولید میشه (مثلا سایت‌های فارسی که دوزبانه هستند)، میتونیم بگیم که وب فارسی در این زمینه از وب انگلیسی جلو میزنه.


البته ما نمیخوایم این بحث در رابطه با درصد مشارکت زبان ها در تولید وب سایت باشه، ولی خب به نظرم لازم بود که بدونیم. در ضمن چون ما درباره سختی سئو سایت‌های انگلیسی داریم صحبت میکنیم، اصلا مهم نیست که کی و با چه زبان مادری داره توی توسعه وب انگلیسی مشارکت میکنه، مهم میزان گستردگی اون بود که به نظرم کامل متوجه شدیم.


نتیجه گیری:
سئو یه سایت انگلیسی زبان میتواند 8 برابر سختر و یا حداقل 2 برابر سختر از یه سایت فارسی زبان باشه،( که سختر هم میشه، بخاطر دلایل بعدی) البته این بازم بستگی داره به نوع فعالیتی که سایت انجام میده. قطعا کاربرها و آمار و ارقام در حوزه‌های مختلف در هر دو زبان با هم متفاوت هستند.

سطح رقابت از نظر کیفیت محتوا و کیفیت طراحی سایت در زبان انگلیسی بالاتره

در قسمت اول دیدیم که از نظر کمیت، سئو کردن یه سایت انگلیسی بسیار سخت‌تر و نفس‌گیرتر از یه سایت فارسی هست. حال در این بخش می‌خواهیم با شما درباره کیفیت محتوا و طراحی وب سایت صحبت کنیم.


اگر در گوگل مطلب ” بک لینک چیست ؟ ” را جستجو کنید و سپس همان را به انگلیسی جستجو کنید “what is backlink ? ” و کیفیت محتوای هردو سایت را بررسی کنید، یا به این نتیجه می‌رسید که محتوای سایت فارسی کپی محتوای سایت انگلیسی (ترجمه شده) است یا ضعیف‌تر از آن است.


بنابرین بازهم فرصت برای کسی که بخواهد در زبان فارسی، برای این کلمه (از منظر کیفیت محتوا) چیز بهتری تولید کند و در نتیجه به صفحه اول بیاید وجود دارد. اما برای نسخه انگلیسی این محتوا، این امکان بعید و یا حداقل کار بسیار دشوارتر است.

همه تولید محتوا میکنن، اما همه نمیتونن جایگاه برتر را کسب کنن!

کیفیت بهتر وب سایت‌های خارجی

بازهم اگر بخواهیم همین عبارت را مثال بزینم، در زبان انگلیسی با وب‌سایت‌هایی طرف هستیم مانند moz.com ahrefs.com backlinko.com و … اما در زبان فارسی با انبوهی از سایت‌های معمولی طرفیم. (البته ایرادی ندارد، ما داریم 2 چیزی را باهم مقایسه میکنیم که در یک طرف آن وب زبان انگلیسی با سابقه ای طولانی‌تر و جامعه‌ای بسیار پیشرفته‌تر و پویاتر قرار دارد و در طرف دیگر نیز وب فارسی با سابقه‌ای کمتر و جامعه‌ای سنتی‌‌تر.


همچنین، اقدامات حکومت در محدود‌سازی وب و سایر موارد، که خودتان هم احتمالا با آن سروکار داشته‌اید و بهتر درجریان هستید، همه باعث میشوند این مقایسه زیاد منطقی به‌نظر نرسد. کما‌اینکه اخیرا وب فارسی با اعمال محدودیت‌هایی زیاد مانند طرح صیانت، به لبه پرتگاه نزدیک و نزدیکتر می‌شود. )


اما به‌هر‌حال به ادامه مقایسه میپردازیم.

در این مورد بالا (what is backlink?)، سایت موز بسیار پیشرفته است، ابزارمعروف این سایت به اسم mozbar بسیار معروف است و بین کاربران ایرانی نیز جایگاهی ویژه‌ای دارد. این ابزار به شما میگوید یک صفحه چه تعداد بک‌لینک دارد، دامیت اتوریتی یک وب‌سایت چقدر است و …


عدم آشنایی با فضای وب خارجی یا حداقل آشنایی کمتر

هنگام سئو سایت فارسی ما می‌دانیم که کجا می‌توان تبلیغ کرد، کجا با انتشار رپورتاژ بک لینک گرفت، کجا یک نیروی تولید متوای خوب پیدا کرد و … اما در زبان انگلیسی شاید همان ابتدا با این‌ها آشنایی نداشته باشیم. بنابراین، پیدا کردن چنین سایت‌های سخت نیست اما زمان بر خواهد بود.

سخت بودن تولید محتوای انگلیسی برای یک فارسی زبان

سختی تولید محتوا برکسی پوشیده نیست، چه بسا به زبان دیگری هم باشد!
یادتون باشه اکثر رقبای شما میتونن از یه انگلیسی زبان برای تولید محتوا استفاده کنند. امکانی که برای شما نه اینکه وجود نداشته باشه اما حداقل سخت تره، هم از نظر پیدا کردن شخص موردنظر هم به لحاظ پرداخت دست‌مزد.
حالا اگر در همین جا ( ایران) کسی را استخدام کنید که تسلط خوبی به زبان انگلیسی داشته باشد، قطعا باز هم با چالش دستمزد بالا روبرو خواهید شد!

هزینه‌های بیشتر به دلیل رقابت با شرکت‌های خارجی

پرداخت هزینه‌های دلاری بجای ریال

بذارید این قسمت را با یه مثال از تجربه‌های خودمان شرح بدهیم. یکی از سایت هایی که چندساله پروژه سئو و تولید محتواش را برعهده داریم، در حوزه تولید ماشین آلات صنعتی، فعالیت دارند، رقبای فارسی‌زبان ما را چندین کارگاه و شرکت بزرگ کوچک ایرانی تشکیل میدهند، خوشبختانه تونستیم رتبه بسیار خوبی را در رقابت با اون‌ها بدست بیاریم. حالا در نظر بگیرید در چنین حیطه‌ای، اگر بخواهیم سئو‌ سایت خارجی را شروع کنیم، با رقبای گردن کلفتی چون شرکت های آلپاین، نچ و یا سایت بزرگ علی بابا و… سرو کار داریم! بنابراین تنها اگر یه قسمت سئو چنین سایتی، مثلا سئو آف پیج را درنظر بگیریم، برای خرید بک لینک‌، نسبت به یه سایت فارسی زبان، باید هزینه گزافی متحمل شویم!


خریدن لینک بخشی از کار ماست، کیفیت وب سایت ما هم نباید از آن ها کمتر باشد، بنابرین باید سطح وب سایت نیز به آن ها نزدیک شود. همه این ها دست به دست هم میتونه باعث افزایش هزینه های سئو سایت خارجی بشه.


تحریم‌‎های کمر‌شکن

تصور کنید که همه چیز به خوبی پیش رفته و تونستید سایت باکیفیتی طراحی کنید و تولید محتوای نابی هم برای اون انجام بدین. حالا نوبت به معرفی سایتتون رسیده و قصد دارید از انواع مختلف تبلیغات که شامل انتشار رپورتاژ، قراردادن بنر در سایت‌های مختلف، یا سایر تبلیغات از جمله تبلیغات کلیکی و… استفاده کنید. در قدم اول به مشکل پرداخت هزینه برمیخورید، چون ما تحریمیم !
هرچند راهکارهایی مثل وب سایت ایرانیکارت برای اینجور پرداختهای بین المللی کارسازه ولی بازهم چیزی از سختر شدن سئو کم نمیکنه. (یکم ولی چرا کم میشه ولی این مانعی که هست از بین نمیره)
*حتی نمی‌تونید به اسم یک ایرانی در سایت های افیلیت (مشارکت در فروش) ثبت نام کنید، اصلا نام ایران در لیست کشور در قسمت فرم ثبت نام وجود ندارده ! ☹

در این تصویر می‌بینید که متاسفانه اسم ایران در لیست وجود ندارد !

همه این موانع هرچند راهکار دارند، ولی بازهم باعث دشوارتر شدن سئو سایت خارجی میشند.

خب امیدوارم که این مقاله هم براتون مفید بوده باشه. بنظر شما دیگه چه مواردی میتونه به این لیست اضافه بشه؟
از اینکه نظراتتون را با ما به اشتراک بذارید، خوشحال میشم.

مطالب مرتبط
نویسنده مطلب
رسول قجاوند
رسول قجاوند
سلام دوست عزیز،وردپرس به من شانس داشتن یه زندگی بهتر و آینده روشنتر داده،با یادگرفتن وردپرس و سئو تونستم زندگی بهتری داشته باشم و تصمیم گرفتم دیگران هم این را تجربه کنند، خوشحالم که خط‌اول را برای یادگرفتن انتخاب کردی. نظر یادتون نره !
رسول قجاوند
رسول قجاوند
سلام دوست عزیز،وردپرس به من شانس داشتن یه زندگی بهتر و آینده روشنتر داده،با یادگرفتن وردپرس و سئو تونستم زندگی بهتری داشته باشم و تصمیم گرفتم دیگران هم این را تجربه کنند، خوشحالم که خط‌اول را برای یادگرفتن انتخاب کردی. نظر یادتون نره !
هیچ کامنتی ثبت نشده، اولین کامنت باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

مسیرهای ارتباطی